Gudang Informasi

Bas Van Der Vlies - 8mfbgex1zlqysm - The parliamentary chairman said at the time he was an ‘institution’.

Bas Van Der Vlies - 8mfbgex1zlqysm - The parliamentary chairman said at the time he was an ‘institution’.
Bas Van Der Vlies - 8mfbgex1zlqysm - The parliamentary chairman said at the time he was an ‘institution’.

De sgp'er stond bekend als minzaam en rechtlijnig. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij … Hij was de laatste jaren ernstig ziek en kreeg daarnaast een longontsteking. Van der vlies zou volgend jaar 80 zijn geworden. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'.

23 hours ago · bas van der vlies, lange tijd het boegbeeld van de sgp, is overleden. Van Der Vlies Sgp Heeft Alles Aan God Te Danken Nrc
Van Der Vlies Sgp Heeft Alles Aan God Te Danken Nrc from images.nrc.nl
22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Hij stond bekend als een man die perfect op de hoogte was van de … Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij. 21 hours ago · jarenlang was bas van der vlies hét gezicht van de sgp in de tweede kamer. In 2016 maakte de … Van der vlies zou volgend jaar 80 zijn geworden. Van der vlies was tussen 1981 en 2010 kamerlid namens de sgp, sinds 1986 als fractievoorzitter. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'.

Van der vlies zou volgend jaar 80 zijn geworden.

21 hours ago · jarenlang was bas van der vlies hét gezicht van de sgp in de tweede kamer. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'. 18 hours ago · bas van der vlies was jarenlang de nestor van de tweede kamer. Traditionalist van der vlies, who was. De sgp'er stond bekend als minzaam en rechtlijnig. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij … In 2016 maakte de … 22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. 23 hours ago · bas van der vlies werd in 1974 politiek actief namens de sgp in de provinciale staten van utrecht. Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij. Hij was de laatste jaren ernstig ziek en kreeg daarnaast een longontsteking. He had been seriously ill for some time. Van der vlies stepped down as an mp in 2010 after representing the party since 1981, when he was the longest serving parliamentarian.

Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij. Traditionalist van der vlies, who was. 22 hours ago · bas van der vlies zondagavond is overleden nadat hij tijdens de behandeling van een ongeneeslijke ziekte te maken kreeg met complicaties. 23 hours ago · bas van der vlies, lange tijd het boegbeeld van de sgp, is overleden. Dit weekeinde overleed hij, 79 jaar oud.

22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Y56es6q6fxmv9m
Y56es6q6fxmv9m from www.rtlnieuws.nl
22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Van der vlies zou volgend jaar 80 zijn geworden. 23 hours ago · bas van der vlies werd in 1974 politiek actief namens de sgp in de provinciale staten van utrecht. 23 hours ago · bas van der vlies, lange tijd het boegbeeld van de sgp, is overleden. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij … In 2016 maakte de … 18 hours ago · bas van der vlies was jarenlang de nestor van de tweede kamer. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'.

22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79.

Dit weekeinde overleed hij, 79 jaar oud. Politiek was hij een buitenbeentje, maar als hij sprak werd er geluisterd. 22 hours ago · bas van der vlies zondagavond is overleden nadat hij tijdens de behandeling van een ongeneeslijke ziekte te maken kreeg met complicaties. Traditionalist van der vlies, who was. 22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Van der vlies stepped down as an mp in 2010 after representing the party since 1981, when he was the longest serving parliamentarian. 23 hours ago · bas van der vlies werd in 1974 politiek actief namens de sgp in de provinciale staten van utrecht. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'. 23 hours ago · bas van der vlies, lange tijd het boegbeeld van de sgp, is overleden. 21 hours ago · jarenlang was bas van der vlies hét gezicht van de sgp in de tweede kamer. 18 hours ago · bas van der vlies was jarenlang de nestor van de tweede kamer. Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij …

In 2016 maakte de … 23 hours ago · bas van der vlies werd in 1974 politiek actief namens de sgp in de provinciale staten van utrecht. Hij was de laatste jaren ernstig ziek en kreeg daarnaast een longontsteking. Hij stond bekend als een man die perfect op de hoogte was van de … Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij.

18 hours ago · bas van der vlies was jarenlang de nestor van de tweede kamer. Mwmrk5oaxyr Bm
Mwmrk5oaxyr Bm from images0.persgroep.net
Van der vlies stepped down as an mp in 2010 after representing the party since 1981, when he was the longest serving parliamentarian. 22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Traditionalist van der vlies, who was. Van der vlies was tussen 1981 en 2010 kamerlid namens de sgp, sinds 1986 als fractievoorzitter. 22 hours ago · bas van der vlies zondagavond is overleden nadat hij tijdens de behandeling van een ongeneeslijke ziekte te maken kreeg met complicaties. Dit weekeinde overleed hij, 79 jaar oud. De sgp'er was een van de langstzittende kamerleden uit de geschiedenis. 21 hours ago · jarenlang was bas van der vlies hét gezicht van de sgp in de tweede kamer.

Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij …

De sgp'er was een van de langstzittende kamerleden uit de geschiedenis. 23 hours ago · bas van der vlies, lange tijd het boegbeeld van de sgp, is overleden. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij … 21 hours ago · jarenlang was bas van der vlies hét gezicht van de sgp in de tweede kamer. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'. Traditionalist van der vlies, who was. 22 hours ago · bas van der vlies, who led the fundamentalist protestant party sgp for 24 years, has died at the age of 79. Van der vlies zou volgend jaar 80 zijn geworden. De sgp'er stond bekend als minzaam en rechtlijnig. Hij was de laatste jaren ernstig ziek en kreeg daarnaast een longontsteking. Van der vlies zat van 1981 tot en met 2010 in de tweede kamer en was 24 jaar lang fractievoorzitter van de partij. Van der vlies stepped down as an mp in 2010 after representing the party since 1981, when he was the longest serving parliamentarian. 23 hours ago · bas van der vlies werd in 1974 politiek actief namens de sgp in de provinciale staten van utrecht.

Bas Van Der Vlies - 8mfbgex1zlqysm - The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'.. 22 hours ago · bas van der vlies zondagavond is overleden nadat hij tijdens de behandeling van een ongeneeslijke ziekte te maken kreeg met complicaties. Echte bekendheid kreeg hij zeven jaar later, toen hij … De sgp'er stond bekend als minzaam en rechtlijnig. Traditionalist van der vlies, who was. The parliamentary chairman said at the time he was an 'institution'.

Advertisement